Souhlas se zpracováním osobních údajů
Udělujete tímto souhlas společnosti …………. , se sídlem …………., IČ: …………., zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u …………. soudu v …………., oddíl …, vložka …………. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:
jméno a příjmení
název společnosti
e-mail
telefonní číslo
………….

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem …………. . Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu … let.

……………………………

V případě cookies: Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

 
Typ     Název     Účel     Expirace     Přístup k informacím      
Např. systémová    Např. Abcde    Např. Tato cookie se používá k ukládání dat důležitých pro fungování…    Např. Do uzavření okna prohlížeče    Např. jde o cookie z našeho webu      
                      
                      
                      
                     


S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti ……………………………

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
Poskytovatel softwaru ………….
Agentura…………..
Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
vzít souhlas kdykoliv zpět,
požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
na přenositelnost údajů,
podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Informace týkající se řešení sporů online podle čl. 14, odst. 1 ODR (nařízení pro řešení sporů online):

Evropská komise dává spotřebitelům možnost řešit spory online na jedné ze svých platforem, a to na základě čl. 14, odst. 1 nařízení ODR. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) slouží jako portál, kde mohou zákazníci dosáhnout mimosoudního vyrovnání ve sporech plynoucích z online nákupů a kontraktů na služby.